Spadasina Alexandra Predescu (14 ani) a realizat un pas mare înainte cu o zi înainte de plecarea la Campionatul Mondial de scrimă de la Plovdiv. Alexandra a semnat marți, 1 aprilie, un contract pe doi ani cu CSA Steaua București, acolo unde va fi pregătită de antrenoarea Alina Ciuculescu, cea care a descoperit-o și a crescut-o la ACS Stesial București. „Sper ca Alexandra să continue pe același drum și să ajungă să-și îndeplinească visele din punct de vedere sportiv. Eu îi voi fi alături mereu și o voi sprijini cu tot ceea ce pot”, a declarat antrenoarea Alina Ciuculescu pentru www.frscrima.ro.
Alexandra Predescu are în palmares șapte titluri de campioană națională în doar cinci ani și jumătate de scrimă, atât la spadă cât și la floretă.  Anul trecut, la doar 14 ani neîmpliniți, Alexandra s-a clasat pe locul 13 la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți (până în 17 ani).
Totodată, Alexandra a fost desemnată Pariul ProSport pentru 2014 și este una dintre speranțele anului în curs ale Federației Române de Scrimă.