Noul sezon sportiv începe cu vești bune pentru noi. Solaris Plant se alătură familiei Scrimei Românești, dorind să contribuie la susținerea unor sportivi cu performanțe cât mai mari. Este nevoie de multe condiții pentru a putea ajunge în vârful clasamentelor, iar o nutriție sănătoasă, bazată pe produse cât mai naturale, dar în același timp gustoase, se numără printre cele mai importante. 

 

Suntem onorați pentru că Solaris Plant a înțeles cât de greu este drumul către succes și a acceptat să fie alături de Federația Română de Scrimă în efortul de pregătire și formare a viitorilor campioni, respectiv a tinerilor sportivi, care să fie capabili să asigure schimbul de generații la nivelul echipelor olimpice de seniori.” – Marius Florea, Președinte FRS.

Noi, cei din familia Solaris Plant suntem mai mult decât onorați să îmbrățișăm frumoasa familie a Scrimei Românești. Una dintre valorile Solaris este bucuria de viață, bucurie ce o regăsim și în acest sport atât de frumos, unde găsim acea explozie de bucurie la finalul unui punct atunci când doar o luminiță ne spune: DA, a punctat și adrenalina începe să ne țină lipiți de televizoare.

Pentru noi privitorii este o secundă, un moment de bucurie, dar acea secundă are în spate un sportiv complex cu calități de excepție, sportiv capabil să combine deciziile luate instant cu o condiție fizică extraordinară, gândire analitică unde trecerea de la atac la apărare se face în fracțiuni de secundă, scrimerul joacă șah pe planșa de scrimă, dar gândește următoarea mișcare la o viteză extraordinară…..este clar ca un scrimer are ceva deosebit, este un sportiv aparte.

Noi, cei din Solaris, suntem mândri că ne putem aduce contribuția la ascensiunea scrimei românești și la menținerea sănătății sportivilor prin gama de produse curate, echilibrate și neprocesate, ce ajută sportivii să beneficieze de un sistem imunitar puternic și o stare generală de bine.” – Costi Pascu, General Manager Solaris.

Despre Solaris Plant  

Brandul nostru a luat naștere în anul 2002 din dorința arzătoare de a crea și oferi produse care să fie cât mai aproape de ceea ce ne oferă Natura, adică neprocesate sau slab procesate .

Primele produse oferite au fost Uleiurile obținute prin presarea manuală, la rece,  a semințelor alese de noi, cu mare grijă. De aici a apărut și numele brandului nostru, Solaris,  care și-a propus încă de la început să ofere o stare de bună dispoziție, entuziasm și bucurie prin savurarea deliciilor  pe care le oferă Natura, sub diverse forme.

Ulterior, dorința noastră aprinsă de a oferi produse cât mai naturale, în cadrul fiecărei categorii , ne-a făcut să ne lărgim portofoliul de produse, în prezent acoperind peste 50 de categorii de produse.  Obiectivul nostru este de a ajunge să oferim în cadrul fiecărei categorii de produse o alternativă naturală, în așa fel încât toți cei preocupați de calitatea și valorile nutritive ale alimentelor consumate să-și poată găsi împlinirea.

Faptul că alimentația naturală (neprocesată sau slab procesată) joacă un rol important în menținerea unui sistem imunitar puternic și a unei stări generale de bine reprezintă, pentru noi, un factor motivator puternic în direcția amplificării eforturilor de educare asupra beneficiilor adoptării unui stil de viață sănătos, simplu și natural.

Valorile care ne reprezintă cel  mai mult sunt Simplitatea, Autenticitatea, Bucuria de viață.

Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împachetări atrăgătoare cu conținut incert. Solaris își propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor.