Spadasina Simona Gherman, dublă medaliată la Campionatul European de scrimă de la Strasbourg – bronz în întrecerea individuală și aur în cea pe echipe – a fost invitată marți seara la două emisiuni.
De la ora 19:00, sportiva în vârstă de 29 de ani a fost invitata jurnalistului Andru Nenciu la emisiunea ProSport Raport, de pe www.prosport.ro. Timp de 30 de minute, Simona a pus pe tapet câteva dintre secretele revenirii de excepție pe planșa de concurs și a ținut să sublinieze faptul că e mândră de medalia de aur cucerită cu echipa României. „După Olimpiada de la Londra, totul mi-a mers bine. Am născut-o pe Ioana Teodora , am revenit repede în echipă și m-am reacomodat binișor cu programul competițional. Sunt mândră că am reușit să contribui la o nouă medalie de aur pentru echipa de spadă a României”, a spus Simona Gherman la ProSport Raport. Întreaga emisiune cu Simona o puteți vedea AICI.

Gherman în studio, Brânză prin telefon la Sport Total FM

gherman 2

La nici 30 de minute distanță, Simona Gherman a fost prezentă în emisiunea Fluier Final, unde a făcut față cu brio tirului de întrebări adresate de moderatorul Narcis Drejan. „Echipa feminină de spadă a fost mai mereu în frunte și sperăm ca și de acum încolo să nu dezamăgim. De la bun început am spus că revin să ajut echipa și sper ca forma de acum să o păstrez cât mai mult timp. Am demonstrat că suntem o echipă puternică, meciurile au fost complicate, iar medalia este pe deplin meritată. Voi face tot ce îmi stă în putere să ajungem la Rio!”, a spus Simona Gherman. Toate declarațiile Simonei la Sport Total FM pot vă văzute AICI.
Simona a fost secundată prin telefon de către liderul echipei de spadă, Ana Maria Brânză. „Nu se compară nimic cu revenirea acasă. Noi suntem niște excursioniști prin propriile noastre familii. În perioada junioratului e ok, dar când începi să te gândesti la o familie, este mai dificil. Eu rămân veterana echipei, dar Simona este responsabilă. M-am bucurat pentru revenirea ei. A venit cu un suflu nou și chiar pot să spun că am invidiat-o la început pentru dorința pe care o avea de a face scrimă”, a spus Brânză. Toate declarațiile Anei Maria pot fi văzute AICI.