Comunicat de presă

București, 28 mai 2021

Federația Română de Scrimă a semnat un parteneriat cu SanoVita, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse alimentare de origine vegetală din România, cu o prezență de 25 de ani pe piață. Cei doi parteneri sunt uniți de o misiune comună, respectiv promovarea unui stil de viață sănătos, din care fac parte atât exercițiul fizic, cât și alimentația sănătoasă, precum și încurajarea progresului la toate nivelurile.

Parteneriatul a debutat cu prezența dlui Mircea Stoica, CEO SanoVita, la Sala de Scrimă ”Ana Pascu”, pentru festivitatea de premiere a câștigătoarelor Campionatului Național de Speranțe, Sabie Feminin 2021.

”Ne bucurăm și suntem onorați pentru că SanoVita a decis să se alăture eforturilor noastre de a le asigura sportivilor toate condițiile necesare pentru ca drumul spre performanță să fie unul plin de inspirație pentru o viață sănătoasă. De asemenea, ne dorim ca împreună, să transmitem mesaje de impact prin care cât mai mulți scrimeri, indiferent de vârsta sau nivelul la care se află, să adopte comportamente care le vor influența benefic reușitele.” – Marius Florea, Președinte Federația Română de Scrimă.

”De 25 de ani, SanoVita contribuie la educația pentru o alimentație sănătoasă și un stil de viață echilibrat. Am identificat în scrimă valori similare, fiind o disciplină ce pregătește sportivii atât fizic, cât și mental. Așa cum sportivii se antrenează zi de zi să fie mai buni ca ieri, fiind într-o competiție continuă cu ceilalți sportivi și mai ales cu ei înșiși, și în echipa SanoVita suntem motivați de progres în toate acțiunile noastre. Apreciem foarte mult performanța scrimerilor români, credem cu tărie în potențialul lor și îi vom susține de acum înainte prin noul parteneriat cu FRS, care ne onorează” – Mircea Stoica, CEO SanoVita.

Federația Română de Scrimă, prin activitatea sportivilor săi, promovează înalta performanță atinsă prin antrenamente moderne și participarea la competiții internaționale dar și organizarea de competiții naționale. Întreaga activitate a federației are ca scop susținerea sportivilor cu performanțe deosebite precum și crearea tuturor premiselor pentru ca schimbul de generații să fie continuu și benefic pentru menținerea rezultatelor care alcătuiesc un palmares impresionant, câștigat în decursul a 89 de ani de existență.

SanoVita oferă o sortimentație variată de produse vegetariene, de la cereale pentru mic dejun și rondele expandate din grâu sau orez până la băuturi vegetale, nuci și fructe uscate. Portofoliul complet SanoVita este disponibil pe www.sanovita.ro.