Cu o experiență de peste 11 ani, Clinicile Dentare Dr. Leahu se bazează pe conceptul că încrederea pacientului trebuie câștigată și respectată. Un zâmbet frumos este apreciat în primul rând pentru aspectul estetic, dar Clinicile Dentare Dr. Leahu mizează și pe conceptul de sănătate pe care îl reprezintă. O stare de spirit bună poate duce la creșterea încrederii în sine și depășirea multor obstacole ce par imposibile. 

Federația Română de Scrimă este una dintre cele mai titrate federații române, sportivii săi câștigând 244 de medalii în 90 de ani de existență. Printre obiectivele principale ale FRS se numără pregătirea unor sportivi de elită, atât din punct de vedere tehnic, fizic, dar și mental. Orice investiție în sănătatea și încrederea în sine a scrimerilor români este binevenită și apreciată ca atare. 

Parteneriatul cu Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă un pas înainte în eforturile pe care le facem pentru a le oferi sportivilor noștri toate condițiile necesare unor rezultate de top. Sănătatea dentară a scrimerilor din loturile naționale, precum și a copiilor care s-au clasat pe locurile 1-8 la competițiile naționale organizate anul acesta este pe mâini bune, datorită profesioniștilor de la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Le mulțumim și promitem să avem cât mai multe motive să zâmbim împreună, sărbătorind medalii importante câștigate la concursuri naționale și internaționale”. – Marius Florea, Președinte FRS

 “Susținerea performerilor din sport a fost întotdeauna o direcție pe care am urmat-o cu drag datorită valorii comune care ne-a unit – prioritizarea sănătății și a excelenței. În plus, am realizat că putem avea un impact major pentru binele sportivilor, categorie care are nevoie atât de serviciile noastre de prevenție, cât și de cele de tratament, care pot avea o frecvență mai mare prin prisma potențialului de accidentare. Suntem onorați să fim parteneri de sănătate pentru Federația Română de Scrimă și să ne aducem suportul în drumul spre performanță al lotului sportiv”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.