În noaptea de duminică spre luni, 4 spre 5 mai, la Chicago are loc proba pe echipe din cadrul Cupei Mondiale de sabie pentru seniori. Naționala României este calificată direct pe tabloul principal de 16, iar pentru un loc în sferturile de finală se va duela cu învingătoarea meciului dintre Argentina și Canada.
Echipa României este alcătuită din: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Dragoș Sîrbu. Antrenor: Mihai Covaliu.
Înaintea etapei de la Chicago, naționala României se află pe locul cinci în clasamentul Cupei Mondiale, cu 260 de puncte.
Site-ul www.frscima.ro vă va ține la curent cu evoluția echipei României la concursul din SUA.


UPDATE, opra 22:35 – România și-a aflat adversara de pe tabloul de 16 al etapei de Cupă Mondială de la Chicago. Băieții lui Mihai Covaliu se vor duela cu Argentina. Sud-americanii au trecut surprinzător de Canada, pe tabloul de 32, scor 45-35.


UPDATE, ora 23:53 – România a trecut de Argentina pe tabloul de 16 al Cupei Mondiale de sabie de la Chicago, scor 45-29, și va întâlni Germania în sferturile de finală.


UPDATE, 5 mai, ora 9:04 – România a terminat pe locul 4 etapa de Cupă Mondială de sabie de la Chicago. După 45-43 cu Germania, în sferturile de finală, elevii lui Mihai Covaliu au cedat în semifinale cu Rusia, scor 45-35. Apoi, în finala mică, pentru locul trei, România a pierdut în fața celor din Coreea de Sud, scor 45-39. Etapa de Cupă Mondială de la Chicago a fost câștigată de Rusia, scor 45-39, cu Italia.