Orașul italian Verona găzduiește în perioada 1-9 aprilie 2018 o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. Pe planșele din “Cattolica Center” din Verona, cadeții trag doar la individual, în timp ce juniorii vor concura atât în probele individuale, cât și pe echipe. România este reprezentată la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona de 34 de sportivi.
Vineri, 6 aprilie 2018, la Verona au fost programate două noi probe pe echipe pentru juniori: sabie feminin și sabie masculin. De la ora 9:30, ora României, 28 de formații s-au duelat în proba de sabie juniori feminin echipe. România a intrat în concurs pe tabloul de 32, acolo unde a întâlnit echipa Chinei. Echipa noastră a pierdut duelul din 32 cu China, scor 29-45, și s-a clasat pe locul 18 în clasamentul final.
Pentru România au tras: Cerasela Drăgan, Andreea Lupu, Ioana Radu și Sabina Martiș. Antrenor: Alexandru Siriteanu.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Verona este:
SÂMBĂTĂ, 7 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă juniori feminin individual;
Ora 11:40 – floretă juniori masculin individual;
DUMINICĂ, 8 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă cadeți feminin individual;
Ora 11:40 – floretă cadeți masculin individual;
LUNI, 9 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă juniori feminin echipe;
Ora 10:45 – floretă juniori masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
GALERIE FOTO din ziua a șasea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Campionatul Mondial pentru cadeți și juniori de la Verona.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE