Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește de joi și până duminică, în perioada 22-25 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de Tineret la sabie. Se trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin, iar la start sunt prezenți sabreri de la toate cluburile de profil din țară.
Sâmbătă, 24 martie 2018, de la ora 9:00 a avut loc cea de-a treia probă: sabie feminin individual. Au fost prezente 19 sportive, iar în acest an medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către Georgiana Dima. Legitimată la CSA Steaua București, Georgiana a învins-o în finală pe Cerasela Drăgan, de la CSM Iași, scor 15-9. Pe locul trei s-au clasat Sabina Martiș (CSA Steaua) și Ilinca Pantiș (CS Riposta București).
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, în proba feminină individual poate fi văzut AICI.
Campionatul Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, se încheie duminică, 25 martie, cu proba feminină pe echipe.
GALERIE FOTO de la proba feminină individual din cadrul Campionatului Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București vor fi pe www.frscrima.