Orașul Buftea trăiește un moment unic la sfârșitul acestei săptămâni! Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative București organizează sâmbătă și duminică, 13 și 14 mai 2017, cu sprijinul Federației Române de Scrimă și al Primăriei orașului Buftea, pentru prima dată în orașul Buftea, un concurs de scrimă: Cupa CSTA la sabie pentru copii. Întrecerea, care se dispută a Sala de sport a Liceului Tehnologic “Dumitru Dumitrescu” din Buftea, are la start peste 200 de sportivi din România și se dispută doar la individual, la feminin și masculin, la următoarele categorii de vârstă: sub 9 ani, sub 11 ani și sub 13 ani.
Sâmbătă, în prima zi de concurs, au participat în total 130 de sportivi, iar câștigători au fost următorii: Rareș Beteagu (CS Dinamo) – la sabie masculin U9, Rosemarie Benciu (CS Riposta) – la sabie feminin U11 și Marco Șovar (CS Dinamo) – la sabie masculin U13.
Invitați de onoare în prima zi de concurs au fost primarul orașului Buftea – Gheorghe Pistol, președintele COSR – Mihai Covaliu și vicepreședintele FR Scrimă – Ana Maria Popescu.
Clasamentele complete de sâmbătă din cadrul Cupei CSTA arată astfel:
SABIE MASCULIN U9

SABIE FEMININ U11


SABIE MASCULIN U13

Programul de concurs de duminică este următorul:
Ora 9:00 – sabie feminin U9;
Ora 12:30 – sabie masculin U11;
Ora 14:30 – sabie feminin U13.
Concursul poate fi urmărit pe site-ul oficial www.cupa-csta.eu.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Buftea.