Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 29-30 ianuarie, ultimele două probe din ediția 2018 a Campionatului Național de sabie pentru cadeți. Concursul se desfășoară masculin, individual și pe echipe, iar la start sunt prezenți sabreri de la toate cluburile din România.
Luni, 29 ianuarie 2018, a avut loc proba de sabie masculin individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 54 de sportivi. S-au tras două tururi de grupe preliminare și deoarece au fost înscriși peste 30 de sabreri, după fiecare tur de grupe s-au eliminat 20%.
În 2018, titlul național și medalia de aur au fost câștigate de către Rareș Ailinca. Legitimat la CSM Brașov, Rareș a dispus în finală de Andrei Păștin (CS Dinamo), după un duel extrem de echilibrat, scor 15-14.
Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Cătălin Prala (CS Dinamo) și Alexandru Zmău (CSM Iași).
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Campionatul Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2018, se încheie marți, 30 ianuarie, cu proba masculină pe echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2018, îl puteți vedea AICI.
Concursul a avut o pauză de două zile, deoarece pe 28 și 29 ianuarie a avut loc la București, la Sala Polivalentă, o nouă ediție a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți!
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București vor fi pe www.frscrima.ro!
GALERIE FOTO de la concursul de azi puteți vedea AICI.