Proba de floretă masculin individual din cadrul Campionatului Național de floretă pentru seniori are același câștigător pentru al patrulea an la rând: Radu Dărăban (CSU Cluj Napoca)!
Federația Română de Scrimă organizează de marți și până vineri, în perioada 9-12 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de floretă seniori. Competiția are loc la feminin și masculin, la individual și echipe, și reunește la start sportivi de la toate cluburile de floretă din România.
Duelurile au  loc la Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București, iar joi, 11 mai, în a treia zi de concurs a fost programată proba masculină la individual. De la ora 9:00, 30 de sportivi s-au duelat pentru medalii. În 2017, la fel ca și în 2014, 2015 și 2016, medalia de aur a fost câștigată de către Radu Dărăban. Legitimat la CSU Cluj Napoca, Radu a dispus azi în finală de Cristian Cândescu, de la CSA Steaua, scor 15-11. Medaliile de bronz au fost câștigate de către Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara) și Silviu Roșu (CSA Steaua).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2017, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Întrecerile Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2017, se vor încheia vineri, 12 mai, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.