Confederația Europeană de Scrimă a acordat recent României dreptul de a găzdui Cupa Europei la floretă feminin, competiție intercluburi adresată echipelor campioane naționale.
Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, cel care deține titlul național la această probă, și Federația Română de Scrimă organizează sâmbătă, 17 mai, Cupa Europei la floretă feminin. La start se vor alinia șapte echipe din Franța, Spania, Marea Britanie, Republica Moldova, Ucraina și România. Țara noastră a înscris două formații: CSA Steaua București (foto) și CSU Timișoara.

poster_CupaEuropeiFloretaFeminin

Competiția va avea loc la Sala “Mihai Viteazul” din Bulevardul Vasile Milea, nr. 5-7 din București. Startul se va da la ora 9:00, iar finala e programată să înceapă la ora 18:00.
Reprezentanții mass-media vor afla mai multe amănunte despre această întrecere joi, 15 mai, în cadrul conferinței de presă pe care Clubul Sportiv al Armatei Steaua o va organiza la ora 11:00 în sala de conferințe din cadrul Complexului Sportiv Steaua, din Bulevardul Ghencea, Nr. 45, sector 6. București.
Parteneri media: DolceSport, Radio România Actualități, Sport Total FM, ProSport.
FOTO: Octav Ganea / Mediafax