Fetele de la sabie se pregătesc și ele pentru Europenele din Serbia! Sportivele au intrat în cantonament la Izvorani din 8 februarie și vor încheia pregătirile pe 22 februarie. În Centrul Olimpic de la Izvorani se antrenează componentele lotului BOPJ: Denisa Șerban, Catinca Dumitru, Maria Alexe, Emma Iacob (toate de la CSA Steaua), Alexandra Mitruș, Andreea Șerbănoiu, Ana Botezatu (toate de la CS Dinamo), Mihaela Chițu (CS Riposta București) și Amalia Stan (CSȘ Unirea Iași).

La Campionatul European de Cadeți și Juniori de la Novi Sad vor participa Denisa Șerban, Maria Alexe, Amalia Stan, Ilinca Pantiș, Alexandra Mitruș și Ana Botezatu. Catinca Dumitru nu va mai merge în Serbia din cauza unor probleme medicale. Ea a fost înlocuită cu Rosemarie Benciu (CS Riposta).

Campionatul European de Cadeti și Juniori se va desfășura în perioada 25 februarie – 8 martie, la Novi Sad, în Serbia.

Tot la Izvorani, alături de fetele de la juniori și cadeți, se antrenează și componentele lotului național de sabie senioare: Sabina Martiș, Felicia Iacob, Tania Luțea, Patricia Popa (toate de la CSA Steaua), Andreea Lupu, Maria Matei (ambele de la CS Dinamo) și Ilinca Pantiș (CS Riposta).