Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează sâmbătă, 24 iunie, ultimele două probe de spadă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe.
La Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, 28 de sportive din întreaga țară s-au duelat de la ora 9:00 pentru medalii în proba de spadă feminin 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele au ajuns pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, medalia de aur în proba de spadă feminin, la categoria 8-9 ani, din cadrul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, a fost câștigată de către Natalia Constantin. Legitimată la CS Contraatac, Natalia Constantin a dispus în finală de Eva Mateescu (CSS1 Constanța), scor 8-2.
Medaliile de bronz au fost cucerite de către Bianca Gornea (ACS Prima Spadă Constanța) și Mădălina Mușat (CS Contraatac).
Rezultatele complete ale concursului pot fi văzute AICI.
Invitatul Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere de azi de la prânz a fost fostul fotbalist al echipei naționale Ciprian Marica.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de spadă feminin, la categoria 8-9 ani, poate fi văzut AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: