Ministerul Tineretului și Sportului lansează începând cu 24 septembrie 2020, proiectul Performanță și Succes, primul proiect care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Primul workshop, “Nutritie și sănătate mentală”, va avea loc pe 24 septembrie și va fi găzduit de Muzeul Sportului (din incinta Comitetului Olimpic și Sportiv Român). Ținând cont de situația epidemiologică actuală, prezența fizică a participanților la workshopuri va fi limitată, respectându-se regulile și măsurile sanitare în vigoare.

Evenimentul va fi deschis de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț-Marian Stroe. Printre invitații care vor susține acest prim seminar regăsim personalități precum cvadruplul campion mondial Ivan Patzaichin, profesorul Howard Dell, nutriționistul Cristian Mărgărit și psihologul Radu Leca.

Sportivii care doresc să participe fizic la workshop sunt invitați să se înscrie trimițând un email la adresa inscrieri@mts.ro, în care să precizeze numele, vârsta, sportul pe care îl practică, precum și un număr de telefon. Data limită de înscriere pentru primul workshop este miercuri, 23 septembrie, ora 16:00.

Evenimentul începe de la ora 18:00, dar invitații sunt așteptați începând cu ora 17:00.