Ministrul Tineretului și Sportului, domnul Marius Dunca a felicitat marți, 28 februarie 2017, echipa de sabie seniori masculin a României pentru succesul extraordinar de la Varșovia, din cadrul etapei de Cupă Mondială de duminică, 26 februarie.
Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur și antrenorul Florin Zalomir, alături de Mihai Covaliu – președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român – au fost primiți azi la Ministerul Tineretului și Sportului.
„Am avut onoarea să primesc vizita echipei naționale de sabie masculin seniori, împreună cu președintele COSR, Covaliu Mihai.  Îi felicit pe sportivii: Dolniceanu Tiberiu, Iulian Teodosiu, Alin Badea, Mădălin Bucur și antrenorul Zalomir Florin pentru performanța deosebită de a câștiga etapa de Cupă Mondială de la Varșovia. Este un rezultat care ne dă încredere că sportul românesc are valori care merită susținute pentru a avea cât mai multe performanțe. Vă mulțumim!„, a postat ministrul Marius Dunca pe pagina sa de facebook.
România s-a impus la Varșovia după următorul parcurs: tabloul de 16 – 45-40 cu Franța; tabloul de 8 – 45-40 cu Rusia; semifinale – 45-44 cu Ungaria; finala – 45-44 cu Italia.
Următoarea etapă de Cupă Mondială de sabie seniori masculin din sezonul 2016-2017 este Grand Prix-ul de la Seul (Coreea de Sud), din perioada 31 martie – 1 aprilie.
FOTO: facebook Marius Dunca