Aveți poftă de mișcare și de câteva porții sănătoase de distracție? Vă încurajăm să dați curs invitației la mișcare venite de la URBATLON, cea mai provocatoare cursă cu obstacole, pe 20 iunie 2015, la Arena Națională! Este un eveniment sportiv și distractiv, accesibil tuturor, iar îndemnul este de a vă testa limitele și de a vă depăși așteptările.
La acest eveniment vor participa Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Roxana Borha, Elena Meroniac, Răzvan Jugănaru, Andreea Pavel, Alexandru Marcu, Horațiu Dumitrescu, Călin Novăcescu, Kallina Vișoiu, Nicolae Stoian. Din partea Federației Române de Scrimă vor participa președintele Mihai Covaliu și Alexandra Predescu (CSA Steaua) – campioană mondială la spadă cadeți individual, la Tashkent 2015.
Mesajul lui Mihai Covaliu pentru toți participanții la URBATLON este următorul;
“Omul a fost creat să facă mișcare, să facă sport. Susțin acest proiect și sunt convins că toți participanții vor fi câștigători, indiferent de cum vor trece linia de sosire. Pentru că, așa cum spunea Baronul Pierre de Coubertin, eu cred că începutul este cel mai greu, dar odată ce ai început drumul, acesta este unul frumos, în care te vei îmbogăți cu experiențe, emoții și prieteni noi, amintiri care peste ani vor rămâne în cartea vieții. Veniți alături de cei mai mari campioni ai sportului românesc, în această frumoasă poveste care se numește URBATLON 2015”.
Detalii despre eveniment găsiți pe: www.urbatlon.ro.