Floretă, masculin, seniori

La concursul masculin al competiției din Slovacia au fost prezenți trei sportivi români: Felix Dogariu, Silviu Roșu și Vlad Roșu.

Din păcate, toți trei au fost eliminați încă din faza grupelor. În grupa a doua, Vlad Roșu a câștigat un singur meci (5-2 cu maghiarul Mattia Rubin), pierzându-le pe celelalte cinci (4-5 cu polonezul Patryk Gawenda, 4-5 cu austriacul Maximilian Ettelt, 3-5 cu ucraineanul Ievgen Lazarenko, 4-5 cu britanicul Jacob Forey-Miller și 1-5 cu slovacul Arpad Fazekas).

Silviu Roșu a avut două victorii în grupa a șaptea (5-0 cu austriacul Linus Rastegar și 5-3 cu maghiarul Benedeguz Bagosi), adunând însă și patru înfrângeri (0-5 cu polonezul Mateusz Mozejko, 0-5 cu slovacul Benedeguz Gyorgy, 2-5 cu chilianul Leopoldo Alarcon și 1-5 cu ucraineanul Maksym Korzhovoi).

Felix Dogariu a pierdut toate cele cinci meciuri disputate în cadrul grupei a noua (0-5 cu italianul Jacopo Bonato, 1-5 cu croatul Lovro Prosoli, 3-5 cu ucraineanul Dyrda Yelyzar, 2-5 cu britanicul Joe Doanghue și 2-5 cu chilianul Juvenal Alarcon).

Floretă, feminin, seniori

Andreea Gheorghe, singura noastră reprezentantă în concurs, a trecut de faza grupelor. Ea a adunat trei victorii (5-3 cu poloneza Karolina Zurawska, 5-4 cu italianca Maria Beatrice Foggiato, 5-4 cu cehoaica Barbora Prokesova) și trei înfrângeri (4-5 cu ucraineana Kateryna Chentsova, 3-5 cu germanca Anna Sophie Braun, 4-5 cu maghiara Reka Kovacs) în grupa a 3-a.

Andreea s-a calificat pe tabloul principal direct în 16-imi, unde a fost învinsă de Claudia Borella, din Italia, cu scorul de 15-7. La final, Andreea s-a clasat pe locul 23.

Spadă, feminin, seniori

În concursul  feminin de spadă, România a fost reprezentată de Andreea Muntean. Ea a fost eliminată din faza grupelor, cu o singură victorie (5-4 cu maggiara Alexandra Kopoczi) și cinci înfrângeri (2-5 cu cehoaica Veronika Bieleszova, 3-5 cu ucraineana Sofiia Sidenko, 3-5 cu ucraineana Emily Conrad, 2-5 cu maghiara Anna Szilard și 1-5 cu ucraineana Kseniya Kushtan).