Baza Olimpică din Izvorani găzduiește de joi și până duminică, în perioada 23-26 martie 2017, o nouă ediție a Campionatului Național de floretă pentru tineret, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Sâmbătă, 25 martie 2017, în a treia zi de concurs a avut loc proba feminină la individual. La start, care s-a dat la ora 9:00, s-au prezentat 13 sportive de la toate cluburile de floretă din țară.
În 2017, pentru al doilea an la rând, titlul național în acest concurs a fost câștigat de către Maria Boldor. Legitimată la CSA Steaua, Maria a trecut în finală de colega sa de club și de lot național, Mălina Călugăreanu, scor 15-10. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) și Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru tineret de la Izvorani, ediția 2017, în proba de floretă feminin individual, poate fi văzut AICI.
Campionatul Național de floretă pentru tineret de la Izvorani, ediția 2017, se încheie duminică, 26 martie 2017, cu proba feminină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Izvorani.