Federația Română de Scrimă organizează de marți și până vineri, în perioada 9-12 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de floretă seniori. Competiția are loc la feminin și masculin, la individual și echipe, și reunește la start sportivi de la toate cluburile de floretă din România.
Marți, 9 mai 2017, în prima zi de concurs a fost programată proba feminină la individual. De la ora 9:00, 27 de sportive din întreaga țară s-au întâlnit la Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) și s-au duelat pentru medalii.
În 2017, pentru al treia oară în ultimii patru ani, medalia de aur a fost câștigată de către Maria Boldor. Legitimată la CSA Steaua, Maria a dispus în finală de colega sa de club, Mălina Călugăreanu, scor 15-11.
Pe locul trei s-au clasat Ana Boldor, de la CSU Poli Timișoara, și Ana Săveanu, de la CSA Steaua.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2017, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Sala de scrimă „Ana Pascu” este:
MIERCURI, 10 MAI
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
JOI, 11 MAI
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
VINERI, 12 MAI
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.