În perioada 15-17 aprilie 2022 va avea loc la Cluj – Napoca ”Maratonul Scrimei Clujene„ – prima competiție națională de scrimă pentru copii cu vârstele cuprinse între 8 și 17 ani, la care se regasesc inscrisi peste 250 de participanti, din Cluj, București, Timișoara, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, dar si Budapesta.

Devenind un club impartant in Romania, ACS Atlas Invictus si-a facut o traditie prin organizarea de competitii cu caracter national si international. Acest eveniment face parte dintr-un proiect de lunga durata in care clubul isi propune sa ofere anual comunitatii clujene oportunitatea de a avea contact cu cei mai buni sportivi din Romania dar si din afara țarii la categoriile U9, U11, U13, U15 si U17

Evenimentul va avea loc în incinta celei mai noi săli private, special dotate pentru scrimă – inaugurată în anul 2021 de către Asociația Club Sportiv ”Atlas Invictus”, în scopul fondării la Cluj-Napoca a celei mai moderne infrastructuri de susținere a acestui sport pentru tinerii din oraș și zona metropolitană.

”As preciza din start ca este un efort colectiv ce conduce la realizarea acestui eveniment. „ puncteaza pentru inceput Bogdan Dascalu

Unindu-si fortele, membri ACS Atlas Invictus, reusesc sa organizeze un al doilea eveniment grandios dupa succesul avut la prima editie a Cupei Atlas Invictus. Acesta reuseste sa uneasca toate cluburile de scrima (floreta) din Romania, dar si din afara, depasing frumosul numar de 250 de participant inscrisi la aceasta competitie

„Ne dorim sa fim constanti in oferirea si dezvoltarea unui ecosistem local care să le ofere tinerilor oportunități în cadrul acestui sport. Competitiile in sine confera experienta micutilor sportive, astfel ca dorim sa contribuim cat mai mult la cariera viitorilor campioni ai Romaniei. a explicat Bogdan Dascălu, fondatorul competiției.

Timp de trei zile cei peste 250 de participanti se vor înfrunta în lupte pe planșa de scrimă, construite pe fair-play și respect reciproc.

Program:

Vineri 09:00 – floretă feminin U13

Vineri 13:00 – floreta masculin U13

Vineri 16:30 – floreta feminin & masculin U9

Sâmbătă 09:00 – floretă feminin U15

Sâmbătă 12:30 – floreta masculin U15

Sambata 15:30 – floreta feminin U11

Duminică 09:00 – floretă feminin U17

Duminică 12:30 – floretă masculin U17

Duminică 15:30 – floretă masculin U11

Accesul publicului în sala de scrimă nu va fi permis, din motive organizatorice. O tribună mobilă va fi, însă, amplasată în fața sălii pentru ca suporterii participanților să poată urmări competiția în timp real.

Rezultatele acestui concurs național vor contribui la palmaresul participanților, în perioada următoare acestora oferindu-li-se și alte oportunități pe care clubul clujean și partenerii săi le planifică și organizează.

· Detalii suplimentare: www.atlasinvictus.com

· Contact:0754 975 941

· atlasinvictusoffice@gmail.com