Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează vineri, 23 iunie, primele două probe de spadă feminin: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 9:00, 42 de sportive se vor întrece pentru medalii la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București în proba de spadă feminin, la categoria 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de spadă feminin, la categoria 10-11 ani, a arătat astfel: 1. Maria Stan (CSS1 Constanța), 2. Ariana Nemeș (CS Satu Mare), 3. Eva Letzner (CSS Quarto) și Emma Sont (CS Contraatac).
Invitații Federației Române de Scrimă la festivitățile de premiere de vineri, 23 iunie 2017, sunt Pavel Bartoș (ora 13:00) și Virgil Ianțu (ora 17:00).

CINE ESTE PAVEL BARTOȘ?
Pavel Bartoș (născut pe 20 ianuarie 1975, Miercurea Ciuc) este un actor român de teatru, film și televiziune, prezentator la Vocea României și Românii au talent.
A studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi și a debutat ca și actor la Teatrul de Nord din Satu Mare. A concurat în al șaselea sezon al emisunii Dansez pentru tine alături de Luciana Muntean, clasându-se pe locul al treilea. Este coprezentator al emisiunilor Românii au talent și Vocea României și actor al Teatrului Odeon.

CINE ESTE VIRGIL IANȚU?
Virgil Ianțu (născut pe 20 februarie 1971, Timișoara) este un cântăreț și prezentator român. Virgil Ianțu a fost prezentatorul multor emisiuni de pe postul român de televiziune Prima TV precum: Vrei să fii miliardar?, Copiii spun lucruri trăsniteși Te crezi mai deștept?. Membru al Corului Dr Camera Madrigal 1990-1999 solist, Membru al formației The Fifties (principalul solist fiind Ștefan Bănică Jr.), Ianțu furniza backing-vocals. În prezent, Ianțu prezintă la TVR 2 emisiunea Castiga Romania!.

Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: