Start! Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, debutează sâmbătă, 17 iunie, cu primele două probe individuale: sabie masculin 10-11 ani și sabie masculin 12-13 ani.
De la ora 14:00, 48 de sportivi se vor duela pentru medalii în proba de sabie masculin 12-13 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de sabie masculin, la categoria 12-13 ani, a arătat astfel: 1. Radu Nițu (CS Riposta), 2. Andrei Mihnea (CSS Unirea Iași), 3. Mario Cjocaru (CSA Steaua) și Rareș Dicu (CS Dinamo).
În acest an, Federația Română de Scrimă încearcă să facă din această competiție un eveniment de neuitat atât pentru publicul prezent în sală în cele 12 zile de concurs, dar mai ales pentru micii sportivi.

Astfel, sâmbătă, 17 iunie 2017, în prima zi de concurs, la proba de sabie masculin la categoria 12-13 ani, Federația Română de Scrimă îl va avea ca și oaspete de onoare la festivitatea de premiere pe Andrei Gîrjob (ora 17:00).
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.

CINE ESTE ANDREI GÎRJOB?
Andrei este un făgărășean cu copilăria trăită în Hunedoara, care a terminat facultatea de Inginerie în Timișoara, a locuit în Londra pentru 2 ani, apoi s-a hotărât că nicăieri nu e ca acasă și s-a mutat în București.
În 2003 a văzut primul număr de magie și de atunci a știut ce va face pentru tot restul vieții. A continuat să studieze și să investească în el până când a devenit singurul lucru pe care-l face ca job. De-a lungul timpului a învațat de la toți oamenii pe care i-a întâlnit și de la toate evenimentele la care a participat cum să devină un entertainer bun care face magie și nu trucuri.
Ce îl deosebește pe Andrei de alți magicieni este că nu pune accent pe trucuri ci pe calitatea entertainment-ului pe care-l oferă. În prezent Andrei lucrează în multe restaurante din București și evenimente private cu un singur scop în minte: să împartă magie și bună dispoziție la cât mai mulți!
Mai multe despre Andrei Gîrjob puteți afla de pe blogul său personal AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: