Federația Română de Scrimă vine în sprijinul pasionaților de scrimă cu un nou proiect. Începând de vineri, 8 noiembrie, sportivi și antrenori de scrimă își vor scrie impresiile de la antrenamente și concursuri pe pagina de Facebook intitulată „Jurnal de pe planșă”!
„Jurnal de pe planșă” își propune să-i introducă pe iubitorii sportului cât mai mult în intimitatea scrimerilor. Periodic, sportivi și antrenori din lumea scrimeri vor împărtăși lumii trăirile lor de la concursuri, antrenamente sau alte activități specifice acestui sport.
„Jurnal de pe planșă” își propune să dezvăluie lucruri inedite trăite de sportivi și antrenori în sălile de scrimă și să apropie cât mai multă lume de acest frumos sport care este scrima.
Periodic vor scrie în „Jurnal de pe planșă” (https://www.facebook.com/jurnaldepeplansa) Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Claudia Năboiu, Rareș Dumitrescu, Virgil Sălișcan, Bianca Pascu, Mălina Călugăreanu, Vlad Porușniuc, Adrian Dabija, Alexandra Predescu, Bogdan Dascălu, Bianca Benea și mulți alții.
Al patrulea sportiv care scrie în jurnal este Alin Badea, component de bază al lotului național de sabie al României. Iată mai jos un fragment din textul său:

„O să încep prin a spune că mă alfu în cantonament în Poiana Brașov alături de colegii din lotul național de sabie. Nu-i nimic de ascuns faptul că pentru mine aici e ca a doua casă, întotdeauna m-am simțit excelent și am venit mereu cu sufletul deschis.
Încă de dimineață am putut admira peisajul extraordinar și vremea placută de afară, care, fară discuții, îți face ziua mai bună și parcă și cheful de antrenament se aprinde în tine…

Textul complet al lui Alin Badea poate fi citit AICI.