Ziua a treia a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) programează miercuri, 2 martie, două noi probe de cadeți: spadă feminin și sabie masculin, ambele la individual.
În proba de spadă feminin cadeți individual vor participa 106 sportive, iar patru sunt din România: Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Alexandra Predescu (CSA Steaua), Denisa Barosan (CSA Steaua).
După faza grupelor, vor trece mai departe 81 de sportive, care se vor duela pe un tablou incomplet de 128, de eliminări directe.
Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan vor intra în concurs la ora 10:00, ora României, în următoarele grupe preliminare:
grupa Barosan grupa Benea grupa Predescu grupa Schlier
Programul compet de miercuri, 2 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin cadeți individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan;
Ora 14:30 – Sabie masculin cadeți individual;
Din România: Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei, Vlad Grădișteanu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:27 – Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Denisa Barosan și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Barosan rezultate Benea rezultate Predescu rezultate Schlier
În urma rezultatelor din grupe, Zsuzsa Schlier va trage în 128, iar Bianca Benea, Alexandra Predescu și Denisa Barosan vor trage direct în 64. Programul celor patru spadasine românce mai departe este următorul:
TABLOUL DE 128
Zsuzsa Schlier – Maria Ignatova (Bulgaria)
TABLOUL DE 64
Denisa Barosan – Darja Varfolomyeyeva (Ucraina)
Alexandra Predescu – Nikol Gavrielko (Israel)/Antonia Grabher (Austria)
Bianca Benea – Anastasiia Zelentsova (Ucraina)/Gunseli Deniz Bozdemir (Turcia).


UPDATE, ora 12:42 – Zsuzsa Schlier s-a calificat pe tabloul de 64, după ce a trecut în 128 de Maria Ignatova (Bulgaria), scor 15-3. Astfel, România are patru reprezentante pe tabloul de 64. Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Denisa Barosan vor evolua în 64 după următorul program:
Zsuzsa Schlier – Outi Jaakkola (Finlanda)
Denisa Barosan – Darja Varfolomyeyeva (Ucraina)
Alexandra Predescu – Nikol Gavrielko (Israel)
Bianca Benea – Anastasiia Zelentsova (Ucraina).


UPDATE, ora 13:57 – Zsuzsa Schlier și Alexandra Predescu s-au calificat pe tabloul de 32, iar Bianca Benea și Denisa Barosan au fost eliminate în 64. Rezultatele celor patru spadasine românce în 64 au fost următoarele:
Zsuzsa Schlier – Outi Jaakkola (Finlanda) 15-8
Denisa Barosan – Darja Varfolomyeyeva (Ucraina) 11-15
Alexandra Predescu – Nikol Gavrielko (Israel) 15-10
Bianca Benea – Anastasiia Zelentsova (Ucraina) 13-15.
Zsuzsa Schlier și Alexandra Predescu au următorul program pe tabloul de 32:
Zsuzsa Schlier – Vanessa Heinz (Germania)
Alexandra Predescu – Aizanat Murtazaeva (Rusia).


UPDATE, ora 15:08 – Zsuzsa Schlier și Alexandra Predescu s-au calificat pe tabloul de 16 după următoarele rezultate în 32:
Zsuzsa Schlier – Vanessa Heinz (Germania) 15-9
Alexandra Predescu – Aizanat Murtazaeva (Rusia) 15-13.
Zsuzsa Schlier și Alexandra Predescu au următorul program pe tabloul de 16:
Zsuzsa Schlier – Aliya Bayram (Franța)
Alexandra Predescu – Vera Maia Devi Kanevski (Israel).


UPDATE, ora 15:23 – Alexandra Predescu s-a calificat pe tabloul de 8 la capătul unui meci electrizant cu Vera Maia Devi Kanevski (Israel). Sportiva din Israel a condus pe final cu 14-10, dar Alexandra Predescu – campioana mondială în exercițiu – a găsit resurse și a întors meciul la 15-14, obținând biletul pentru tabloul de 8. Alexandra Predescu se va duela în 8 cu învingătoarea partidei dintre Darja Varfolomyeyeva (Ucraina) și Federica Isola (Italia).


UPDATE, ora 15:37 – Alexandra Predescu se va duela în 8 cu Federica Isola (Italia). În 16, Federica Isola (Italia) a trecut de Darja Varfolomyeyeva (Ucraina), scor 15-11.


UPDATE, ora 15:42 – Zsuzsa Schlier a fost eliminată în 16, după ce a cedat cu 8-15 în duelul cu Aliya Bayram (Franța).


UPDATE, ora 16:20 – Alexandra Predescu a fost eliminată pe tabloul de 8, după ce a cedat cu 13-15 în duelul cu Federica Isola (Italia). Semifinale probei sunt următoare: Federica Isola (Italia) – Luise Elmer (Austria) și Lola Lucani (Franța) – Manana Saumova (Rusia).


UPDATE, ora 16:30 – În urma evoluțiilor de azi, cele patru spadasine din România au încheiat proba individuală de cadeți de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad pe următoarele poziții: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 7, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș) – locul 16, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 33 și Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 39. Au tras 106 sportive.


UPDATE, ora 21:05 – Federica Isola (Italia) a câștigat medalia de aur, după ce a trecut în finală de Manana Saumova (Rusia), scor 15-5. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Luise Elmer (Austria) și Lola Lucani (Franța).