Federația Română de Scrimă organizează de marți și până sâmbătă, în perioada 2-6 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de sabie seniori, feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Concursurile, la care participă sabreri de la toate cluburile din România, au loc la Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București.
Marți, 2 mai 2017, în prima zi de concurs a fost programată proba masculină la individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 31 de sportivi. La fel ca și în 2016, și în 2017 medalia de aur și titlul de campion național au fost câștigate de către Iulian Teodosiu (CS Dinamo). Proaspăt medaliat cu bronz la Campionatul European de tineret de la Minsk, Iulian a dispus în finală de colegul său de la club și de la echipa națională, Dragoș Sîrbu, scor 15-4.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie seniori de la București, ediția 2017, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor zile de concurs de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București este:
MIERCURI, 3 MAI
Ora 9:00 – sabie masculin Superliga echipe;
JOI, 4 MAI
Zi de pauză;
VINERI, 5 MAI
Ora 9:00 – sabie feminin individual;
SÂMBĂTĂ, 6 MAI
Ora 9:00 – sabie feminin Superliga echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.