Sâmbătă, 17 mai, Sala „Mihai Viteazul” din București va găzdui o nouă ediție a Cupei Europei la floretă feminin. Vor participa șapte echipe, iar țara noastră va fi reprezentată de CSA Steaua București și CSU Poli Timișoara.
Miercuri seara, pe 14 mai, multipla medaliată la Campionatele Europene și Campionatele Mondiale, Roxana Scarlat, și noua stea a floretei românești, Maria Boldor, au fost invitatele jurnalistului Andru Nenciu în cadrul emisiunii ProSport Raport de pe www.prosport.ro
Maria Boldor, liderul echipei CSA Steaua, a spus cu această ocazie că ține foarte mult să ajungă pe podiumul Cupei Europei. „Va fi o competiție dificilă, dar sper să facem o figură frumoasă și să ajungem în finală”, a spus Maria Boldor, completată de Roxana Scarlat: „E o mare onoare pentru CSA Steaua și FR Scrimă să organizeze o competiție atât de importantă. Sunt convinsă că și fetele noastre se vor ridica la nivelul așteptărilor. Totodată, așteptăm cât mai multă lume la sală”.
Cupa Europei la floretă feminin va avea loc pe 17 mai, de la ora 10:00, în Sala „Mihai Viteazul”, vis-a-vis de Mall AFI Cotroceni.
Înregistrarea completă a emisiunii poate fi văzută AICI.

IMG_0271  IMG_0276

IMG_0275  IMG_0278

IMG_0281  IMG_0277