Capitala Bulgariei, Sofia a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 14 martie, un turneu satelit de Cupă Mondială la spadă seniori, la feminin și masculin individual.
La start s-au prezentat 114 sportivi, printre care s-au numărat și opt din România, de la CS Universitatea Craiova, după cum urmează:
FEMININ – Raluca Sbîrcia, Oana Puiu, Diana Donoiu, Alexandra Ionică Cârstea;
MASCULIN – Alin Mitrică, Ionuț Trandafirescu, Liviu Dragomir, Alin Sbîrcia.
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Raluca Sbîrcia și Diana Donoiu, care s-au clasat pe poziția a treia la feminin individual. Celelalte două sportive din țara noastră au încheiat pe următoarele locuri: Oana Puiu – locul 17, Alexandra Ionică Cârstea – locul 23.
La masculin, cea mai bună clasare românească a fost realizată de către Alin Mitrică, occupant al poziției a șaptea. Ceilalți trei spadasini din țara noastră au obținut următoarele rezultate: Ionuț Trandafirescu – locul 19, Liviu Dragomir – locul 25, Alin Sbîrcia – locul 42.
FOTO: Lyudmil Lechev

Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu2 Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu3 Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu4 Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu6 Raluca Sbircia si Diana Donoiu pe podium la Sofia turneu45jpg Raluca Sbircia si Diana Donoiu