Orașul Buftea a fost, vineri la prânz, pe 25 septembrie, gazda unei premiere: Federația Română de Scrimă a oferit o demonstrație de scrimă în centrul orașului.
La invitația domnului primar Gheorghe Pistol, mai mulți campioni ai scrimei românești au oferit un adevărat spectacol în fața a peste 600 de spectatori. Președintele Federației Române de Scrimă, domnul Mihai Covaliu, a fost însoțit la Buftea de Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Gălățanu, Sorin Eftimie, Greta Vereș și Iasmina Davari.
Din partea clubului CSTA București s-au aflat pe planșă următorii sportivi: Darius Năstase, Alexandru Androne, Maria Bianca Năstase, Alissa Dumitru, Bianca Pricopi, Teodora Oarga, Crina Dinu și Alexia Militaru. Antrenor: Ioana Preduțoiu.
„Este o mare onoare pentru noi să avem în orașul Buftea așa mulți campioni ai scrimei românești. Le mulțumesc că au venit azi în orașul nostru și sper ca scrima să aibe cât mai mulți adepți și în Buftea”, a spus Gheorghe Pistol, primarul orașului Buftea.
„Suntem bucuroși și onorați că suntem în orașul dumnevoastră. Aveți în față câțiva dintre campionii scrimei românești, sportivi care ne reprezintă cu cinste peste hotare și care se pregătesc pentru participarea de la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Îmi doresc să revenim cât mai des la Buftea și sper ca antrenoarea Ioana Preduțoiu să aibe succes în demersul său de a descoperi aici viitori campioni ai scrimei din țara noastră”, a declara Mihai Covaliu, președintele Federației Române.
Evenimentul de la Buftea s-a încheiat cu o sesiune de autografe și fotografii.
Pentru înscrieri, antrenoarea Ioana Preduțoiu poate fi găsită la următorul număr de telefon:0766.908.901.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans