Tiberiu Dolniceanu (26 de ani) a repetat vineri, 18 iulie, isprava de la Mondialele din 2013, din Budapesta, și a urcat din nou pe treapta a treia a podiumului. Recuperat excelent după accidentarea la glezna dreaptă, cea care l-a privat de o medalie la Europenele din iunie de la Strasbourg, Dolniceanu a avut vineri o zi excelentă și a reușit să aducă prima medalie pentru delegația României prezentă la Campionatul Mondial de scrimă de la Kazan.
Sâmbătă, 19 iulie, România nu are niciun sportiv în concurs în probele de floretă individual, feminin și masculin, dar duminică vom ține pumnii strânși pentru Ana Maria Brânză și Simona Gherman în proba de spadă feminin individual.
Vezi mai jos o galerie foto inedită cu trăirile lui Tiberiu Dolniceanu în drumul său spre a doua medalie consecutivă de bronz la un Campionat Mondial.

tibi victorie in 64 dolniceanu victorie in 32 dolniceanu accidentare dolniceanu cu covaliu dolniceanu cu covaliu 2 semifinalisti cu dolniceanu tibi in cei patru semifinalisti tibi in duel cu kovalev 2 tibi in duel cu kovalev dolniceanu cu covaliu 3 ana pascu, covaliu, dolniceanu si florea dolniceanu cu marius florea tibi pe podium tiberiu dolniceanu cu medalia de bronz la Kazan
FOTO: FIE și Alina Alexoi