Federația Română de Scrimă
Știri

GALERIE FOTO: Parcursul lui Tiberiu Dolniceanu spre prima medalie românească la Mondialele de la Kazan în imagini inedite

Tiberiu Dolniceanu (26 de ani) a repetat vineri, 18 iulie, isprava de la Mondialele din 2013, din Budapesta, și a urcat din nou pe treapta a treia a podiumului. Recuperat excelent după accidentarea la glezna dreaptă, cea care l-a privat de o medalie la Europenele din iunie de la Strasbourg, Dolniceanu a avut vineri o zi excelentă și a reușit să aducă prima medalie pentru delegația României prezentă la Campionatul Mondial de scrimă de la Kazan.
Sâmbătă, 19 iulie, România nu are niciun sportiv în concurs în probele de floretă individual, feminin și masculin, dar duminică vom ține pumnii strânși pentru Ana Maria Brânză și Simona Gherman în proba de spadă feminin individual.
Vezi mai jos o galerie foto inedită cu trăirile lui Tiberiu Dolniceanu în drumul său spre a doua medalie consecutivă de bronz la un Campionat Mondial.


FOTO: FIE și Alina Alexoi

Articole similare

Testare la COTAS pentru olimpicii tricolori!

Federatia Romana de Scrima
6 luni

Echipa masculină de spadă a CSU Craiova, locul III la turneul de la Gliwice (Polonia)

Federatia Romana de Scrima
10 ani

LIVE: Campionatul Național de scrimă pentru copii de la București, ediția 2018, ziua 5: azi au loc probele de floretă masculin la 12-13 ani și 10-11 ani

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version