De pe 21 și până pe 29 iunie, echipa feminină de spadă a României se află la Constanța pentru un prim cantonament premergător Campionatului Mondial de la Kazan (15-23 iulie). Zilnic, Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman, Ana Maria Constantin și Maria Udrea au efectuat două antrenamente sub comanda antrenorilor Octavian Zidaru și George Epurescu.
Primul antrenament se desfășoară pe plajă, când vremea o permite, iar al doilea are loc în sala Farul. “Cu movila asta de pământ ne simțim tot ca la munte. Tot pante facem și aici. Pentru noi este o bucurie să venim la mare de fiecare dată, chiar dacă privim cu invidie către turiști.  Presiunea este în funcție de cât vrem noi să o acceptăm. Cucerind medalia de aur la Strasbour și fiind distanța foarte mică între Campionatul European și Campionatul Mondial, toată lume se gândește că fetele trebuie să cucerească o medalie”, a declarat Ana Maria Brânză la Neptun TV, într-un reportaj realizat la mijlocul acestei săptămâni.
Știrea completă o puteți vedea video AICI.
Vezi mai jos o galerie foto de la ședința de pregătire de vineri dimineața, 27 iunie, din sala Farul.
FOTO: Alexandru Raită

udrea cu zidaru udrea cu zidaru (1) gherman, constantin, pop, udrea si branza (1) constantin cu zidaru (4) constantin cu zidaru (3) constantin cu zidaru (2) constantin cu zidaru (1) echipa branza cu zidaru (3) branza cu zidaru (2) branza cu zidaru (1) branza (3) branza (2) branza (1) ana maria constantin (2) ana maria constantin (1)  gherman, constantin, pop, udrea si branza (2)ana maria constantin (3)