Federația Română de Scrimă va întreprinde în ziua de 17 septembrie 2015, de la ora 17 :00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în unspreze orașe din România.
Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în unsprezece orașe ale țării – Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov – în acțiunea intitulată FlashMob România 2015 pentru demonstrații simultane, poze, autografe și alte acțiuni de popularizare a acestui sport, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din fiecare dintre cele 11 orașe enumerate mai sus.
Miercuri, 16 septembrie, într-o avanpremieră a FlashMob România 2015  clubul de scrimă ACS Mușchetarul Brașovean a organizat o demonstrație de sabie la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.
În fața a peste 350 de elevi, sportivii care au susținut demonstrația de azi au fost următorii: Rareș Ailinca, Răzvan Stănescu, Diana Crețu și Stefi Szabo.
Antrenor: Cezar Ailinca și Marius Gălățanu.
Toate detaliile legate de evenimentul de joi, 17 decembrie, FlashMob România 2015” pot fi văzute AICI.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

Vezi mai jos o galerie foto de la evenimentul de la Sfântu Gheorghe: