Echipa de spadă feminin a României a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Jocurile Olimpice. Aflate la Rio din 25 iulie, spadasinele vor debuta la marea competiție sâmbătă, 6 august, în proba individuală. Atunci vor fi pe planșe Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Simona Pop. Iar pe 11 august, elevele lui Dan Podeanu și George Epurescu se vor afla în concurs în proba pe echipe.
După ziua liberă de duminică, luni, 1 august, sportivele au tras din nou tare la antrenament. Iar acolo au avut parte de o vizită surpriză: reporterul TVR, Alina Alexoi!
„Bucuria intilnirii cu prietenii: Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Dinu Loredana. Discuții cu suflet și mult realism. Și, recunosc, nu pot fi decât subiectivă. Sunt mulți ani în care am avut norocul să împărtășească și cu mine bucuriile sau să plângem îmbrățișate după înfrângeri. Echipa feminină de spadă e mai unită, mai puternică și cu mult suflet! Maturitatea și experiența sunt de partea lor la Rio. Cei doi antrenori, Dan Podeanu și George Epurescu, nu uită să le coboare la sfânta umilință a muncii în fiecare zi. Hai fetele și hai România!”, a scris Alina Alexoi pe contul său de Facebook.
FOTO: Facebook Alina Alexoi