Postul TV Antena 1 a difuzat joi seara, 25 februarie, ediția a treia a sezonului cu numărul șase a emisiunii Next Star. Ediția a fost câștigată de Mara Bratu, o fetiță de 9 ani din Mioveni, care a interpretat o piesă foarte grea – Bjorn – ”Quiet” – iar printre concurenți s-a aflat și spadasina Irina Stan. Legitimată la CSA Steaua, Irina (14 ani) a avut un moment deosebit. Irina Stan pare o fetiță oarecare, cu fundițe și rochiță. Asta când nu îmbracă costumul de scrimă. Pe scena de la „Next Star” a făcut-o, iar ceea ce a urmat depășește orice imaginație.
„Ce-a fost asta, măi?”, a întrebat Dorian Popa atunci când Irina a doborât cinci lumănări dintr-o singură lovitură. „Are tactică!”, a remarcat și Alina Eremia. Concurenta mânuiește spada ca un adevărat Zorro, iar talentul ei este incontestabil. A realizat un adevărat turnir pe scena „Next Star”!
„Trimite-o pe Irina Stan direct în Marea Finală! Votează IRINA prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani” afli care este finalistul ediției.
Înregistrarea video cu evoluția Irinei Stan la Next Star poate fi văzut AICI.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans