Ziua a treia a Cupei României la spadă seniori programează vineri, 30 septembrie, la Sala Flămânda din Constanța proba individuală masculină.
De la ora 9:00 s-au prezentat la startul întrecerii 45 de sportivi de la toate cluburile de spadă din țară. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți spadasinii vor ajunge pe un tabloul de 64, de eliminare directă.
În 2015, podiumul Cupei României la spadă seniori individual masculin a arătat astfel: 1. Adrian Pop (CSM Satu Mare), 2. Alexandru Nyisztor Csaki (CSU Târgu Mureș), 3. Otto Tardi (CSU Târgu Mureș).
Înainte de primele dueluri, organizatorii le-au oferit sportivei Simona Pop și antrenorilor Dan Podeanu și George Epurescu câte un buchet de flori în semn de recunoștință față de performanța extraordinară de la Jocurile Olimpice de la Rio, când echipa de spadă feminin a României a cucerit medalia de aur!
Întrecerile Cupei României la spadă seniori de la Constanța, ediția 2016, se încheie sâmbătă, 1 octombrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri de la Constanța.