Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit de luni și până joi, în perioada 7-10 mai, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă seniori. S-a tras la individual și pe echipe, la masculin și feminin. Au fost prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Joi, 10 mai 2018, de la ora 9:00 a avut loc ultima probă: floretă masculin echipe. Au participat șase formații: CSA Steaua1, CSA Steaua1, CSU Cluj Napoca1, CSU Cluj Napoca2, CSTA București și CSU Poli Timișoara. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul.
În 2018, pentru a doua oară în ultimii trei ani, medaliile de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către CSU Poli Timișoara. Formația de pe Bega a obținut cinci victorii în tot atâtea întâlniri și s-a clasat la final pe locul întâi. Pe locul doi a terminat CSU Cluj Napoca1, iar bronzul a revenit celor de la CSA Steaua1.
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, în proba masculină pe echipe, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la Campionatul Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE