Sala de scrimă „Ana Pascu” din București a găzduit de joi și până duminică, în perioada 22-25 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de Tineret la sabie. S-a tras la individual și pe echipe, la masculin și feminin, iar la start au fost prezenți sabreri de la toate cluburile de profil din țară.
Duminică, 25 martie 2018, de la ora 9:00 a avut loc ultima probă: sabie feminin echipe. Au fost prezente la start patru formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSM Iași și CSTA București. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul.
În 2018, pentru al cincilea an la rând, medaliile de aur au fost câștigate de către CSM Iași, care a acumulat trei victorii în tot atâtea întâlniri. Pe locul doi s-a clasat CSTA București, iar medaliile de bronz au revenit sportivelor de la CSA Steaua1.
Componența celor patru formații care au tras azi a fost:
CSM Iași: Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Ioana Radu, Catrinel Tipișcă;
CSA Steaua1: Sabina Martiș, Georgiana Dima, Felicia Iacob, Tania Lutea;
CSA Steaua2: Emma Iacob, Maria Badea, Andreea Gheorghe, Denisa Șerban;
CSTA București: Delia Chircă, Natalia Bugaevski, Vladislava Bugaevski.
Rezultatele concursului de azi pot fi văzute mai jos:

GALERIE FOTO de la proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Clasamentul Campionatului Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, în proba feminină pe echipe poate fi văzut AICI.