Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de luni și până joi, în perioada 7-10 mai, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă seniori. Se va trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin. Sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Marți, 8 mai 2018, de la ora 9:00 a avut loc proba feminină pe echipe. Au participat patru formații: CSA Steaua, CSU Poli Timișoara, CSTA București și CS Farul Constanța. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar apoi s-a alcătuit clasamentul final.
În 2018, medaliile de aur și titlul de campioane naționale au fost câștigate de către sportivele de la CSA Steaua, care au obținut trei victorii în tot atâtea partide. Pe locul doi s-a clasat CSU Poli Timișoara, iar bronzul a revenit celor de la CS Farul Cosntanța.
Rezultatele complete ale concursului au fost:

Programul următoarelor două zile de concurs de la București este:
MIERCURI, 9 MAI 2018
Ora 9:00 – floretă seniori masculin individual;
JOI, 10 MAI 2018
Ora 9:00 – floretă seniori masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, în proba feminină pe echipe, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la Campionatul Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE