Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul are loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Vineri, 13 octombrie 2017, de la ora 9:00, a avut loc proba feminină pe echipe. La start s-au prezentat patru formații: ACS Balestra1, CSTA București, CS Satu Mare și ACS Balestra2. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar apoi s-a alcătui clasamentul final. În 2017, medaliile de aur au fost câștigate de către CS Satu Mare, care a obținut două victorii în trei partide, la fel ca și ACS Balestra1 și CSTA, dar care a avut cel mai bun raport între tușele date și primite! Argintul a fost cucerit de către ACS Balestra1, iar pe trei s-a clasat CSTA București.
Componența celor patru formații au tras azi a fost următoarea:

Rezultatele complete ale concursului au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2017, în proba feminină pe echipe, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor două zile de concurs este:
SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
DUMINICĂ, 15 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.