Spadasinele din prima echipă a clubului Dinamo au câștigat titlul național. În sala de scrimă ”Ana Pascu” din capitală, elevele Alinei Ciuculescu au dominat întrecerile și au primit tricourile de campioane. Cu Andrada Ghica, Mihaela Leonte, Diana Zota și Ioana Drăghici în componență, CS Dinamo 1 a trecut în semifinale de echipa CS Dinamo 2 (Renata Axinte, Ana Maria Melințescu, Larisa Oprea), scor 45-43. În cealaltă semifinală, spadasinele de la CS Universitatea Craiova (Cezara Bolboceanu, Sabina Ecobici, Cristina Matache și Alexandra Pătru – antrenor Dorina Pîrvan), au dominat întânirea cu fetele de la CS UNEFS București (Talida Enache, Melissa Stănescu, Georgiana Tătaru, Rebeca Dumitru) pe care le-au învins cu 45-23.
Finala dintre CS Dinamo 1 și CS Universitatea Craiova a început tare pentru bucureștence. Acestea au condus cu 10-7 și 15-12 dar, în releul 4, craiovencele au dat semne de revenire şi s-au apropiat la două tușe. Dinamo a forțat, s-a distanțat din nou, dar, în penultimul asalt, Alexandra Pătru, de la Craiova, şi-a readus echipa în meci. Pătru i-a dat 10 tușe Andradei Ghica, şi scorul a devenit 39-38 pentru Dinamo. Finalul dintre Leonte (Dinamo) și Bolboceanu (Craiova) a decis campioana. Leonte s-a impus, iar CS Dinamo 1 a câștigat titlul.

Meciul pentru bronz s-a disputat între CS UNEFS București (antrenor Aexandru Marin) și CS Dinamo 2. Victoria a revenit, la limită, cu scorul de 40-39, fetelor de la UNEFS.

Rezultatele în format pdf pot fi încărcate de aici: CN sp fem ech