Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește de joi și până duminică, în perioada 22-25 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de Tineret la sabie. Se trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin, iar la start sunt prezenți sabreri de la toate cluburile de profil din țară.
Sâmbătă, 24 martie 2018, de la ora 9:00 are loc cea de-a treia probă: sabie feminin individual. Sunt prezente 19 sportive. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, podiumul Campionatului Național de sabie pentru tineret, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Cerasela Drăgan (CSM Iași), 2. Andreea Lupu (CSM Iași), 3. Natalia Bugaevski (CSTA București) și Sabina Martiș (CSA Steaua).
Campionatul Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, se încheie duminică, 25 martie, cu proba feminină pe echipe.
GALERIE FOTO de la proba feminină individual din cadrul Campionatului Național de sabie tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București vor fi pe www.frscrima.