Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 29-30 ianuarie, ultimele două probe din ediția 2018 a Campionatului Național de sabie pentru cadeți. Concursul se va desfășura masculin, individual și pe echipe, iar la start se vor prezenta sabreri de la toate cluburile din România.
Luni, 29 ianuarie 2018, are loc proba de sabie masculin individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 54 de sportivi. Se vor trage două tururi de grupe preliminare și deoarece sunt înscriși peste 30 de sabreri, după fiecare tur de grupe se elimină 20%.
În 2017, podiumul Campionatului Național de sabie pentru cadeți, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Matei Aniculoesei (CSA Steaua), 2. Rareș Ailinca (CSM Brașov), 3. Vlad Grădișteanu (CSA Steaua) și Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia).
Programul ultimelor două zile de concurs este următorul:
LUNI, 29 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin individual;
MARȚI, 30 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin echipe.
Concursul a avut o pauză de două zile, deoarece pe 28 și 29 ianuarie a avut loc la București, la Sala Polivalentă, o nouă ediție a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți!
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București vor fi pe www.frscrima.ro!
GALERIE FOTO de la concursul de azi puteți vedea AICI.