Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioadele 25-26 și 29-30 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de sabie pentru cadeți. Concursul se va desfășura la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start se vor prezenta sabreri de la toate cluburile din România.
Vineri, 26 ianuarie 2018, are loc proba a doua: sabie feminin echipe. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 12 echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSA Steaua3, CS Dinamo1, CS Dinamo2, CS Dinamo3, CSTA București, CSM Brașov, ACS Duel, CSS Unirea Iași, CSS Slobozia și CS Riposta. Sistem de concurs: tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul 12.
Programul de pe tabloul de 16 este următorul:
CS Riposta – liber
CSTA București – CS Dinamo2
CSM Brașov – ACS Duel
CSA Steaua2 – liber
CS Dinamo1 – liber
CS Dinamo3 – CSA Steaua3
CSS Unirea Iași – CSS Slobozia
CSA Steaua1 – liber
În 2017, podiumul Campionatului Național de sabie pentru cadeți, în proba feminină pe echipe, a arătat astfel: 1. CSA Steaua1, 2. CS Riposta1, 3. CSTA București.
Programul următoarelor două zile de concurs este:
LUNI, 29 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin individual;
MARȚI, 30 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin echipe.
Concursul are o pauză de două zile, deoarece pe 28 și 29 ianuarie are loc la București, la Sala Polivalentă, o nouă ediție a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți!
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București vor fi pe www.frscrima.ro!
GALERIE FOTO de la concursul de azi puteți vedea AICI.