Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară. Sâmbătă, 17 martie, de la ora 13:00 are loc cea de-a doua probă: floretă masculin individual. Sunt prezenți la start 24 de sportivi. Se va trage un tur de grupe preliminare, iar apoi toți floretiștii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, podiumul Campionatului Național de floretă pentru tineret, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara), 2. Cristian Cândescu (CSA Steaua), 3. Bogdan Dascălu (CSU Cluj Napoca) și Alexandru Pîrva (CSA Steaua).
Programul de concurs de duminică, 18 martie, este următorul:
Ora 9:30 – floretă feminin echipe;
Ora 9:30 – floretă masculin echipe.
GALERIE FOTO completă de la proba masculină individual din cadrul Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.