Federația Română de Scrimă organizează de marți și până vineri, în perioada 9-12 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de floretă seniori. Competiția are loc la feminin și masculin, la individual și echipe, și reunește la start sportivi de la toate cluburile de floretă din România.
Duelurile au  loc la Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București, iar joi, 11 mai, în a treia zi de concurs este programată proba masculină la individual. De la ora 9:00, 30 de sportivi se vor duela pentru medalii. Sistem de concurs: două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de floretă seniori, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Radu Dărăban (CSU Cluj Napoca), 2. Gerard Tuzhanyi (CSU Cluj Napoca), 3. Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara) și Cristian Cândescu (CSA Steaua).
Întrecerile Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2017, se vor încheia vineri, 12 mai, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.