A doua zi a etapei de Cupă Mondială la spadă feminin de la Xuzhou (China) programează sâmbătă, 15 noiembrie, întrecerile de pe tabloul de 64. România va avea două reprezentante în această fază: Ana Maria Brânză – calificată direct, și Simona Pop – calificată în urma meciurilor din preliminarii. Tot în preliminarii au tras vineri, 14 noiembrie, și Simona Gherman și Amalia Tătăran, dar cele două sportive au fost eliminate.
Partidele de pe tabloul principal de 64 încep la ora 3:00 dimineața, ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre la întrecerea din China.


UPDATE, ora 8:35 – Ana Maria Brânză s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de Xuzhou, acolo unde va trage cu rusoaiaca Tatiana Logunova, locul 121 în clasamentul la zi al Cupei Mondiale. Ana a trecut până în semifinale de Wan Ke (China), Monica Sozanska (Germania), Sun Yiwen (China) și Kong Man Wai (Hong Kong).
Simona Pop a pierdut pe tabloul de 32. După ce a trecut în 64 de Anja Schuenke (Germania), Pop a cedat în turul următor cu Al Shuwei (China).


UPDATE, ora 13:32 – Ana Maria a terminat pe locul doi întrecerea de la Xuzhou. Dupã 11-10 în semifinale cu rusoaica Logunova, Ana a cedat în finalã cu maghiara Szasz Emese, scor 9-14.