Seniori, feminin, individual

Din șase spadasine tricolore care au luat startul la Barcelona, una singură nu a trecut de faza grupelor – Cristina Constantinescu. Alte cinci fete au mers pe tabloul secundar.

Talida Enache a pierdut în primul tur, la Serapinaite Navakauskiene, din Lituania, care s-a impus cu 15-9.

Greta Vereș a fost eliminată în turul al doilea, după ce a fost învinsă de Kai Yan Charlene Liu, din Statele Unite, cu 15-11.

Bianca Benea a învins-o în primul tur pe Paulina Bajorunaite-Stauske, din Lituania, cu 15-11, însă a cedat în al doilea tur, cu 6-15, la Sofiya Nikolaichuk, din Kazahstan.

Mihaela Leonte a trecut în primul tur de Caroline Piasecka, din Norvegia, cu 15-14, și a fost eliminată în turul următor de către Veronika Zuikova, din Estonia, care s-a impus cu 15-8.

Alexandra Predescu a trecut de tabloul preliminar, după o victorie în turul al doilea, 9-8 cu Ricarda Multerer, din Germania și un succes cu 14-10, în turul trei, în fața egiptencei Nardin Ehab.

Pe tabloul principal, Alexandra a pierdut în primul tur, 7-15 cu Laurence Epee, din Franța, și s-a clasat pe poziția 51 în ierarhia finală.

Seniori, feminin, echipe

În concursul pe echipe au participat 34 de formații. România (Bianca Benea, Mihaela Leonte, Alexandra Predescu, Greta Vereș) a pierdut în 16-imi, la Israel, cu 36-45, și a ocupat locul 20 în clasament.