Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc i-a felicitat joi după-amiază, 17 decembrie, pe cei mai buni performeri ai Clubul Sportiv al Armatei Steaua București din anul 2015, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ministerul Apărării Naționale.
Spadasina Ana Maria Popescu a fost desemnată ”Cel mai bun sportiv al clubului pe anul 2015”, echipa de polo masculin a primit titlul de ”Echipa Anului 2015”, iar spadasina Alexandra Predescu a fost felicitată pentru cele mai bune performanțe la nivel de juniori. Laureații anului au fost judoka Andreea Chițu, gimnastul Marian Drăgulescu, spadasinele Simona Gherman și Simona Pop, canotoarea Ioana Vrânceanu, Elena Meroniac și Leonid Carp (ambii de la kaiac-canoe) și atleții Bianca Răzor și Alin Firfirică.
Alături de sportivii, antrenorii, tehnicienii și managerii C.S.A. Steaua București, la eveniment au participat, ca invitați speciali, ministrul Tineretului și Sportului Elisabeta Lipă, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Alin Petrache, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, președinți ai federațiilor sportive – printre care s-a număra și Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă – și alte personalități din lumea sportului.
FOTO: CSA Steaua
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans