Orașul austriac Moedling găzduiește sâmbătă și duminică, 3 și 4 decembrie 206, etapă din Circuitul European U23 la floretă feminin și masculin. La feminin este etapa cu numărul patru, iar la masculin este etapa cu numărul cinci din sezonul 2016-2017.
La startul probelor de floretă se vor prezenta, în total, 132 de sportivi, iar șase dintre ei sunt din România. Pe planșele din Austria trag pentru țara noastră următorii:
MASCULIN: Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara);
FEMININ: Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța), Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara).
Sâmbătă, 3 decembrie 2016, a avut loc proba de floretă feminin. Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Ana Boldor. Legitimată la CSU Poli Timișoara, Ana a încheiat proba pe poziția a cincea după următoarele rezultate: tabloul de 64 – liber; tabloul de 32 – 15-5 cu Veronica Viktoria Matrszek (Cehia); tabloul de 16 – 15-10 cu Anna Zuin (Italia); tabloul de 8 – 14-15 cu Yana Andreyenka (Belarus).
Celelalte sportive din România au terminat concursul de la Moedling pe următoarele poziții: Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța) – locul 12, Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara) – locul 19, Raluca Drăghici (CS Farul Constanța) – locul 20, Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) – locul 23. Au participat 43 de sportive.
Podiumul probei de floretă feminin U23 de la Moedling a arătat astfel: 1. Maria Teresa Pacelli (Italia), 2. Yana Andreyenka (Belarus), 3. Barbara Koppenwallner-Boehm (Austria) și Federica Lava (Italia).
Programul de concurs de duminică de la Moedling este următorul:
Ora 10:00 – start probă floretă masculin.
Programul este adaptat după ora României.
Următoarea etapă din  Circuitul European U23, în proba de floretă feminin și masculin, din sezonul 2016-2017, are loc în Spania, la Terrassa, în perioada 4-5 februarie 2017.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretiștilor români la Moedling.